Jäsenille

Tervetuloa PRK:n jäsentietosivuille, joista löytyvät tiedot tärkeimmistä jäsenille tarjottavista palveluista. Paras tapa tutustua kerhon toimintaan on tulla rohkeasti käymään kerhoilloissa tai liittyä kerhon irkkikanavalle #prk@IRCnet tai sille linkitettyyn Telegram-ryhmään. Kerhoiltoja vietetään torstaisin noin 19.00 alkaen Ylämontulla Jämeräntaival 3 A:n ylimmässä kerroksessa (kattosaunan vieressä). IRC:n/TG:n ja kerhoiltojen lisäksi kerhon tapahtumia voi seurata sähköpostilistoilta.

Kerhon nettisivut on jaettu kahteen osaan: tulevia tapahtumia ja projekteja suunnitellaan kerhon Wikissä ja virallinen tiedotus löytyy näiltä sivuilta. Mieltä askarruttamaan jääviin kysymyksiin saa vastauksen parhaiten kerhoilloista tai johtokunnan sähköpostilistalta prk [lisää-ät-merkki] list.ayy.fi.

Jäseneksi voit liittyä jäsenhakemuslomakkeella. Mikäli osoitteesi tai muut tietosi muuttuvat, päivitäthän ne jäsentietojen muutoslomakkeella. Antamiasi tietoja käsitellään yhdistyksen jäsenrekisterin rekisteriselosteen mukaisesti.

Jäsenet voivat käyttää Ylämontun radioasemaa ja elektroniikkasäätämöä sekä Alamontun rakenteluverstasta. Kerhotilojen pöytäkoneisiin kirjaudutaan yleiskäyttöisillä tunnuksilla, jotka saa aktiiveilta pyytämällä. Kerhon servereille saa tunnuksia johtokunnalta pyytämällä. Johtokunta myy myös hienoakin hienompia PRK-haalarimerkkejä.

Ylämontulta streamataan Helsingin Energian radiokerhon OH2HKE ATV-toistinta. Streamia voi seurata esimerkiksi VLC:llä osoitteista udp://@prk.iptv.kyla.fi:1234 ja udp://@prk.ipv6tv.kyla.fi:1234
23cm:n ATV-toistinten lupia on lakkautettu GLONASS-satelliittinavigointijärjestelmän kanssa ilmenneiden onglmien takia ja tästä syystä myös kerhon streami on lakkautettu.

Jäsenmaksu

Vuosittaisen jäsenmaksun ja avainkortin käyttömaksun suuruuden päättää kerhon vaalikokous. Vuonna 2024 jäsenmaksu on 10 euroa. Syksyllä kerhoon liittyvät uudet jäsenet saavat vapautuksen seuraavan vuoden jäsenmaksusta. Jäsenmaksu kerätään kalenterivuosittain. Sähköpostiosoitteensa ilmoittaneet ovat mukana kerhon postituslistalla.

Jäsenmaksu suoritetaan kerhon tilille:

FI45 5721 1520 3866 11 / OKOYFIHH
Huomaa elokuussa 2020 muuttunut tilinumero!

Viitenumerot maksuille:
Pelkkä jäsenmaksu: 4510 0017
Pelkkä avainkorttimaksu: 4520 0014
Jäsenmaksu ja avainkorttimaksu: 4510 0020
Lahjoitus kerholle: 4440 0019
Tarvittaessa kysy maksutietoja johtokunnalta, prk [lisää-ät-merkki] list.ayy.fi.

Varmista myös että jäsentietosi kerhon jäsenrekisterissä ovat ajantasaisia:
nimi, osoite, sähköpostiosoite, radioamatöörikutsu (jos on)
Jäsentietojen muutoslomake

Avainkortti

Kerhon omalla avainkortilla pääsee kerhotiloihin vuorokaudenajasta riippumatta – silloin kun itselle parhaiten sopii. Kerhon nykyinen avainkorttijärjestelmä on otettu käyttöön vuonna 2003. Rakenteluprojektin vaiheita on dokumentoituna kuvagalleriaamme.

Oikeus avainkorttiin voidaan myöntää jäsenelle, joka osoittaa aktiivisuutta ja mielenkiintoa kerhotoimintaa kohtaan. Avainkortin saamista voi edesauttaa osallistumalla kerhon talkoisiin, tilaisuuksien järjestelyyn jne.

Avainkortista peritään vuosittain käyttömaksu (vuonna 2024 20 euroa).

Lisätietoja avainkortin saamisesta tai muista tämän sivun asioista antaa johtokunta, prk [lisää-ät-merkki] list.ayy.fi.